"Тиша" в АТО: Найбільше обстрілів в Авдіївській промзоні

Укрінформ
За минулу добу російсько-окупаційні війська 18 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників, при цьому важке озброєння не застосовували.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, на Луганському напрямку зафіксовано три порушення “режиму тиші”. Противник вдавався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки та Новозванівки, де бойовики вели турбуючий вогонь зі стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку зафіксовано дев'ять порушень “режиму тиші”. Бойовики обстрілювали позиції Збройних Сил України з кулеметів та стрілецької зброї в районі Мар’їнки, Павлопіля та Старогнатівки.

На Донецькому напрямку зафіксовано шість порушень “режиму тиші”. Найбільше ворожих обстрілів сталося в Авдіївській промзоні - ворог обстрілював українських захисників, використовуючи гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. А по Верхньоторецькому бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї.

Окрім того, на Маріупольському та Донецькому напрямках бойовики застосували далекобійні гвинтівки. Так, противник застосував снайперські групи в районі Мар’їнки та Авдіївки.

В зоні проведення АТО за добу, що минула, було зафіксовано проліт трьох безпілотників.

Незважаючи на провокації, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-