Росіяни муштрують морпіхів на полігоні під Новоазовськом

Росіяни муштрують морпіхів на полігоні під Новоазовськом

Укрінформ
Противник зосередився на підтриманні боєготовності військ, ротації передових підрозділів і  поповненні запасів матеріально-технічних засобів та боєприпасів.

Про це повідомляє ГУР Міноборони України.

"Відмічено прибуття комісії 1 АК на полігон "Маркіне" для перевірки підготовки підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) до полкових тактичних навчань", - зазначають розвідники.

На Сєверодонецькому напрямку противник посилив район оборони 2 мотострілецького батальйону 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК, а також провів тренування чергових сил і засобів контрдиверсійної боротьби полку, інформує ГУР.

За даними розвідки, на Слов’янському напрямку в смузі відповідальності 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК проведено мінування диверсійно-небезпечних напрямків.

"Поповнено боєкомплект передових позицій бригади. До н.п.Горлівка переміщено вогневий взвод (100-мм протитанкових гармат “Рапіра”) протитанкової артилерійської батареї 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК", - йдеться в повідомленні.

Як констатують розвідники, на Донецькому напрямку бойовики провели ротацію особового складу на передових позиціях 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК.

"Заплановано поповнення підрозділами бригади боєприпасів до артилерійських установок та бойових машин піхоти. До м.Донецьк (південно-східна околиця) переміщено 22 паливозаправники з дизельним пальним", - зазначають у ГУР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-