Штайнмаєр, Еро та Клімкін прилетіли до Краматорська

Штайнмаєр, Еро та Клімкін прилетіли до Краматорська

Фото
Укрінформ
Міністри закордонних справ Німеччини та Франції Франк-Вальтер Штайнмаєр і Жан-Марк Еро спільно з главою МЗС України Павлом Клімкіним розпочали у четвер поїздку в Донецьку область.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, візит на Донеччину розпочався з Краматорська, куди делегація прибула на вертольоті з міста Дніпра. 

"Політ нормальний. Донбасе, дорогий, доброго ранку, привіт, bonjour et Guten Morgen):",  -підписала фотографії народний депутат Ірина Геращенко у ФБ.

У Краматорську делегацію зустрічали голова Донецької ОДА, керівник обласної ВЦА Павло Жебрівський та головний спостерігач СММ ОБСЄ в Україні Ертугрул Апакан. Після привітальної церемонії делегація поїде до Краматорського офісу ОБСЄ, де відбудеться презентація "Комплекту інформування щодо мінної безпеки", демонстрація патрульного обладнання ОБСЄ, а також брифінг щодо ситуації у сфері безпеки.

Під Краматорським офісом ОБСЄ іноземну делегацію зустріли невеликою акцією: матері полонених просили вплинути міжнародну спільноту на прискорення звільнення їхніх синів з полону терористів, інша частина мітингарів висловлювала протест проти намірів надати особливий статус Донбасу.

Після невеликої екскурсії Краматорськом делегація поїде на околиці Слов'янська, де огляне зруйновані бойовиками міст через р.Казенний Торець та будівлю психдиспансеру.

Поїздка завершиться відвідуванням Центру психосоціальної реабілітації НаУКМА у Слов'янську, звідки делегація на вертольоті відлітає у Дніпро.

Фото: ФБ Iryna Gerashchenko

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-