У Затоці затримали банду, яка відбирала землі і займалася замовними вбивствами

У Затоці затримали банду, яка відбирала землі і займалася замовними вбивствами

Укрінформ
Нацполіція разом з працівниками Генпрокуратури затримала 8 осіб разом із керівником бандформування, що діяло у селищі Затока Одеської області.

Про це заявила на брифінгу голова Нацполіції Хатія Деканоідзе, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні о сьомій ранку ми затримали дуже важливу людину, яка є замовником та керівником цієї організованої групи злочинців», - сказала Деканоідзе.

За її словами, це секретар селищної ради Затоки. Він був замовником вбивства громадянина, який займається правозахисною діяльністю.

Глава Нацопліції повідомила, що учасники цієї групи з метою незаконного заволодіння земельними ділянками та об'єктами нерухомості вдавалися до підпалів баз відпочинку, залякування людей, викрадення власників земельних ділянок і організації замовного вбивства. "У Національну поліцію кілька місяців тому прийшов заявник - чоловік-правозахисник, який реально заявив, що через те, що він виявляє цю злочинну групу, яка збирається злочинним шляхом заволодіти прибережними землями Затоки, його замовили і хочуть вбити», - сказала вона.

Поліція вела оперативно слідчу роботу разом з Генеральною прокуратурою. "Кілька тижнів тому ми затримали двох кілерів, які реально хотіли вбити людину, затримали посередника. Сьогодні зранку ми затримали вже замовника, який є посадовою особою, секретарем сільради в Затоці", - зазначила Деканоізде.

Нині усі члени цієї злочинної групи перебувають під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці у середу, 14 вересня, затримали колишнього секретаря Затоківської селищної ради Білгород-Дністровського району Одеської області В'ячеслава Бокия, що раніше проходив свідком у кримінальній справі про замах на замовне вбивство одеського адвоката Олександра Погорілого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-