Бойовик з Москви розповів про російських офіцерів на Донбасі

Бойовик з Москви розповів про російських офіцерів на Донбасі

Укрінформ
Бойовик з Москви, якого українці військові затримали на передовій під Торецьком, зізнався у присутності на командних посадах в окупованому Донбасі лише російських офіцерів.

Про це заявив на брифінгу в Києві речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Учора українська розвідка оприлюднила додаткові відомості про п'яного бойовика-неонациста з Москви, якого наші військовослужбовці затримали на передовій під Торецьком. Його - ім'я Дєніс Сідоров, вік - 35 років, проживає у спальному районі Ноногірєєво на сході російської столиці. У складі російсько-окупаційних військ він перебував у розвідувальній роті так званої «3-ї бригади» (місце дислокації - Горлівка). За словами затриманого, на всіх командних посадах перебувають лише російські офіцери (сам затриманий в минулому - капітан поліції)", - сказав Лисенко. 

Він також зазначив, що комбриг цього бойовика-неонациста прибув на Донбас з Росії.

"Зокрема, його комбриг - полковник ЗС РФ Алєксєй Бєрдніков, який прибув на Донбас у серпні 2016 року, і зберіг позивний свого попередника - «Брест». До цього Бєрдніков обіймав посаду командира 60-ї бригади ЗС РФ (місце постійної дислокації - Приморський край). Більше того, з собою у це небезпечне і злочинне «відрядження» російський полковник прихопив зенітно-ракетний дивізіон, оснащений новітніми протиповітряними установками Тор-М2У, кількох офіцерів-фахівців з протиповітряної оборони та вояків-контрактників зі своєї 60-ї бригади", - зазначив Лисенко. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-