У штабі АТО пояснили активність бойовиків на

У штабі АТО пояснили активність бойовиків на "маріупольському" фронті

Укрінформ
Активність бойовиків на Маріупольському напрямку району проведення АТО, де протягом минулої доби зафіксовано сім обстрілів, найімовірніше, пов'язана з ротацією в їхніх лавах.

Про це повідомив у коментарі "112 Україна" прес-офіцер сектору "Маріуполь" Олександр Кіндсфатер.

"Найбільша активність бойовиків відбувається в районі Широкиного і Водяного, де за добу було зафіксовано сім обстрілів. Українські військовослужбовці дотримуються "режиму тиші" і відкривають вогонь у відповідь тільки у разі прямої загрози життю особового складу. За добу вони двічі давали гідну відсіч ворогові. Загалом ситуація залишається стабільною і контрольованою. Втрат і поранених серед українських військовослужбовців немає. Вчора спостерігали проліт безпілотного літального апарату", - повідомив Кіндсфатер.

Він додав, що від початку нинішньої доби Маріупольський напрямок бойовики обстрілювали двічі. Сталося це в районі Мар'їнки, використовували стрілецьку зброю.

"Найімовірніше, активність російських терористів пов'язана з ротацією особового складу 9-го окремого полку морської піхоти, який базується в Новоазовську", - зазначив прес-офіцер.

Нагадаємо, протягом минулої доби бойовики 37 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-