У Мукачевому прокурор влаштував нічні перегони з поліцією

У Мукачевому прокурор влаштував нічні перегони з поліцією

Укрінформ
Працівник прокуратури у Мукачевому, тікаючи вночі від поліції, зніс дорожню металеву огорожу.

Про це повідомляє Патрульна поліція Ужгорода і Мукачевого у Фейсбуці.

За інформацією патрульних, близько опівночі полісмени побачили "Форд", який був припаркований з порушенням і стояв на пішохідному переході. Поліцейські зупинилися, аби попередити водія про відповідальність за порушення, але той натиснув на газ і почав тікати. Поліцейські стали переслідувати втікача, увімкнувши проблискові маячки та звукові спецсигнали. На кількаразові передані через гучномовець вимоги зупинитися водій не реагував, тільки збільшував швидкість. А вже невдовзі патрульні помітили, як на перехресті водій не впорався з керуванням та спричинив ДТП, заїхавши на бордюр та знісши дорожню металеву огорожу магазину.

За словами патрульних, водій поводився підозріло та неадекватно, від нього відгонило алкоголем. Жодних документів на право керування у чоловіка не було. Майже відразу він почав пропонувати патрульним все "порішати" на місці.

Коли ж патрульні сказали порушнику про необхідність пройти тест на алкоголь, той, нібито погодившись, попрямував до своєї автівки, але за кілька секунд кинувся навтьоки. Його наздогнали, однак чоловік поводився агресивно, і поліцейські були змушені одягнути на нього кайданки. Тоді затриманий почав імітувати поганий стан, вимагаючи викликати йому "швидку", яка й госпіталізувала чоловіка. У лікарні втікача помістили у відділення реанімації, відмовившись надати патрульним пояснення. Лікарі також відмовилися повідомити будь-що про стан госпіталізованого.

Проте у лікарні патрульні помітили, що чоловік вживав якусь речовину, виймаючи її зі згортків із фольги.

Як з'ясувалося, доправлений у лікарню 26-річний чоловік є прокурором у Мукачевому і до того ж – сином одного з керуючих лікарів Мукачівської центральної районної лікарні. Через перешкоджання лікарів оглянути прокурора не вдалося, констатували у патрульній поліції.

Згодом прес-служба прокуратури Закарпатської області поширила повідомлення, що за фактом ДТП прокурор області призначив службове розслідування.  

Також зазначається, що працівниками слідчого відділу прокуратури Закарпатської області за вказаними матеріалами внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) та розпочато досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-