Керівник Волинської митниці потурає контрабанді - голова облради

Керівник Волинської митниці потурає контрабанді - голова облради

Укрінформ
Очільник Волинської митниці Олександр Шавлак, призначений на цю посаду в квітні 2016 року, потурає контрабанді, а його керування призводить до неефективної роботи відомства, через що область втрачає мільйони гривень.

Про це на позачерговій сесії Волинської облради заявив її голова Ігор Палиця, повідомляє прес-служба.

"Привели Шавлака, який, згідно із доповідями ДФС, був переведений з Чернігівської митниці, де була контрабанда цигарок. Продукцію Гродненської тютюнової фабрики ввозили з російської сторони, а офіційно нібито заходили порожні автомобілі. Шавлак за цим всім стояв, а сьогодні "кришує" контрабанду тут. Це його людей зловили на хабарництві (йдеться, очевидно, про затримання на хабарі начальника митного поста "Ягодин" і його заступника. - Ред.)... Наша область втратила 200 млн грн, і він за це має відповідати", - зазначив Палиця.

За словами голови облради, він розповів про ситуацію Прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману, і той пообіцяв, що керівника митниці на Волині замінять найближчим часом.

У липні Волинська облрада вже надсилала очільнику Уряду звернення щодо діяльності Волинської митниці Державної фіскальної служби, в якому звинувачувала Шавлака у невиконанні надходжень митних платежів та репресіях проти членів трудового колективу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-