Російські солдати гинуть на Донбасі через гризню між собою – розвідка

Російські солдати гинуть на Донбасі через гризню між собою – розвідка

Укрінформ
Двоє російських військовослужбовців, які воюють на тимчасово окупованих територіях Донбасу, влаштували стрілянину, внаслідок якої один з військових загинув.  

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"8 вересня ц.р. у результаті неупорядкованої стрілянини для "зняття стресу", перебуваючи в стані нервового зриву, військовослужбовець 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ Ковальов Олександр Валентинович (17.03.1976р.н.) застрелив свого "земляка" - громадянина Росії Чуріна Івана Васильовича (05.07.1987 р.н., м. Москва,). Щоб приховати факт надзвичайної події, командування бригади звільнило загиблого попереднім числом та наказало повідомити рідних про його самогубство", - йдеться в повідомленні. 

Зазначається також, що один з російських офіцерів загинув через помсту за систематичні побої одного з підлеглих. Окрім того, під час втечі з передової був поранений ще один російський військовослужбовець.

"7 вересня під час спроби самовільно залишити передові позиції та вчинення збройного опору, було поранено військовослужбовця 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ громадянина Росії Бєднова Геннадія Петровича (08.01.1988р.н., м. Воронеж)", - поінформували в ГУР.

Раніше, 6 вересня, перебуваючи у стані металкогольного психозу, вчинив помсту за систематичні побої і завдав ножових поранень російському офіцеру військовослужбовець 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ Осанов Артем Олександрович (21.07.1984р.н.).

У розвідці наголосили, що до зростання кількості надзвичайних подій у частинах та з'єднаннях російських окупаційних військ призводять значне фізичне та психологічне навантаження від тривалого перебування на передових позиціях і постійних військових навчань без належного відпочинку, а також систематичні випадки знущання з боку командного складу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-