Екс-губернатор Житомирщини сказав, чому пішов у відставку

Екс-губернатор Житомирщини сказав, чому пішов у відставку

Укрінформ
Колишній губернатор Житомирщини Сергій Машковський причиною відставки назвав емоційне та психологічне виснаження.

Про це він розповів на прес-конференції у понеділок, повідомляє Укрінформ.

"По життю я максималіст - ставлю перед собою максимальні цілі. Вступаючи на посаду, я вже тоді визначив для себе два роки як критичний термін. Сьогодні я відчуваю, що не зможу працювати на максимумі тих зусиль, як я працював попередні два роки. Можливо, я потребую перезавантаження. В цьому і є причина мого звільнення", - сказав Машковський, наголосивши, що це рішення не було спонтанним.

Після звільнення він планує займатися бізнесом, зокрема автомобільним, з якого й прийшов свого часу у держслужбу.

"Подальшу свою діяльність бачу у приватному секторі. Сьогодні планую займатися автомобільним бізнесом, з якого я й прийшов. Є дуже потужні інвестиційні проекти, які будуть реалізовані в Україні", - сказав Машкоський.

Він додав, що найближчим часом не планує займатися політикою чи повертатися на держслужбу. Проте, він пишається тим, що очолював Житомирську ОДА.

"Мені за честь було працювати на посаді голови облдержадміністрації саме Житомирської області, бо наша область є однією з найкомфортніших і для життя, і для ведення бізнесу. Вона має величезний потенціал. Впевнений, що у майбутньому вона стане флагманом і прикладом", - заявив Машковський.

Як повідомляв Укрінформ, Сергій Машковський був призначений на посаду голови Житомирської ОДА у липні 2014 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-