АТО: бойовики обстріляли з міномета та гранатометів Авдіївку

АТО: бойовики обстріляли з міномета та гранатометів Авдіївку

Відео
Укрінформ
За минулу добу російсько-окупаційні війська 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів: 13 випадків зафіксовано на Маріупольському, 6 – на Донецькому та один – на Луганському напрямках. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"Так, на Донецькому напрямку провокативні обстріли з боку російсько-окупаційних військ відбулися у Верхньоторецькому з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. А з гранатометів та стрілецької зброї - у напрямку позицій сил АТО поблизу Авдіївки та Ясинуватої. Також Авдіївку обстріляли з 82-мм міномета. Окрім того, по Авдіївці була зафіксована снайперська активність, а позиції українських військових поблизу Водяного, Павлополя, Талаківки та Мар’їнки були обстріляні зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку поблизу Широкиного о дев’ятій ранку противник обстріляв позиції ЗСУ з бойової машини піхоти та стрілецької зброї, а також застосовувалися гранатомети. Окрім того, поблизу Мар’їнки спостерігалася снайперська активність.

На Луганському напрямку бойовики обстріляли зі стрілецької зброї Новоолександрівку.

Окрім того, на Маріупольському напрямку виявлено два безпілотники противника. Один на висоті 500 метрів рухався у напрямку Водяного та Комінтерного, інший рухався в напрямку Водяного та Дзержинського на висоті 600 метрів. Вогонь не відкривався.

Загалом обстановка в районі проведення АТО характеризується дотриманням «режиму тиші» за винятком поодиноких збройних провокацій з боку противника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-