АТО перед 1 вересня: обстріли по всьому

АТО перед 1 вересня: обстріли по всьому "донецькому" фронті, бій під Богданівкою

Карта
Укрінформ
Минулої доби абсолютно спокійно було майже по всьому Луганському напрямку.

Про це заявив на брифінгу речник штабу АТО  Андрій Лисенко.

"Також окупанти вперше за багато тижнів не застосовували артилерію і танки", - зазначив він, додавши, що бойовики здійснили короткий, 3-хвилинний обстріл у Станиці Луганській.

На Донецькому напрямку основні бойові дії вже традиційно тривають в авдіївській промзоні: "Бойовики практично зі світанку до заходу сонця вели вогонь по наших військових. При цьому відбувся 1 достатньо потужний мінометний обстріл – протягом години окупанти випустили 26 мінометних мін. Окрім цього, окупанти порушили режим тиші у Майорську та Верхньоторецькому, на інших ділянках фронту було спокійно".

Всього за минулу добу на "донецькому" фронті сталося 14 ворожих обстрілів, зокрема 1 – з важкого озброєння.

Щодо ситуації на Маріупольському напрямку, речник повідомив: "Після 1 години ночі під Богданівкою відбулося коротке бойове зіткнення між силами АТО і противником. Зі сторони Докучаєвська висунулася ворожа група – 5 бойовиків, і атакувала наших військових. Ворожий напад відбито".

Крім того, за словами Лисенка, у Старогнатівці відбувся короткий мінометний обстріл з боку НЗФ. Також окупанти кілька разів порушували режим тиші по всьому фронту – у Мар’їнці, під Докучаєвськом, на ділянці фронту Павлопіль-Широкине. Здебільшого бойовики застосовували лише стрілецьку зброю, зокрема й снайперські гвинтівки.

Всього вчора на Маріупольському напрямку сталося 9 ворожих обстрілів, зокрема 1 – з важкого озброєння, та 1 бойове зіткнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-