Порошенко прибув у Маріуполь: ЦНАП замінували, за 18 км - ворожі САУ

Порошенко прибув у Маріуполь: ЦНАП замінували, за 18 км - ворожі САУ

Оновлено
Укрінформ
Президент Петро Порошенко прибув у середу з робочою поїздкою до Маріуполя.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, поїздка розпочалася з відкриття Центру з надання адміністративних послуг (ЦНАП), незважаючи на повідомлення про його замінування.

"Маріуполь пройшов горнило війни. За 15 км від Маріуполя знаходиться фронт. І зараз комусь дуже не подобається наш запуск Центру надання адміністративних послуг, бо на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що все тут у нас заміновано і Президент сюди не повинен їхати. Я кажу: ні, ми будемо тут!" - заявив глава держави.

Крім того, він вказав на оперативне повідомлення розвідки про те, що російські окупаційні війська вивели на позиції за 18 км від міста самохідні артилерійські установки.

Президент наголосив на тому, що Маріуполь, як і вся Україна, хоче миру ("щоб агресор забрався з нашої землі і не гинули українські герої"), ефективної та чесної влади, робочих місць. Таким символом прозорої та чесної влади і є ЦНАП.

Крім того, за словами Порошенка, йому було приємно напередодні нового навчального року відкрити у с.Мангуш дитячий садок.

Під час поїздки Президент також відвідає металургійний комбінат "Азовсталь".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-