На Волині селяни перекривали трасу – обурені карантином

На Волині селяни перекривали трасу – обурені карантином

Укрінформ
У селі Любешівська Воля на Волині селяни перекрили автодорогу державного значення через погану інформованість щодо карантинних заходів, пов'язаних із випадками африканської чуми свиней.

Про це інформує прес-служба обласного оправління поліції.

"Сьогодні, о 9 годині в селі Любешівська Воля місцеві мешканці перекрили автодорогу державного значення "Луцьк – Маневичі – Любешів – КП Дольськ". У такий спосіб люди висловили невдоволення введенням карантину на розповсюдження африканської чуми свиней", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, в акції  взяли участь близько 50 місцевих мешканців. Людей зокрема цікавило, які компенсації вони отримають за вилучених свиней, де спалюватимуть або закопуватимуть туші загиблих тварин.

Керівники райдержадміністрації, районної ради та Любешівського відділення поліції провели роз'яснювальну роботу, і станом на 11:45 рух на автодорозі було повністю відновлено.

Під час акції поліцейські забезпечували об’їзд перекритої ділянки для легкових транспортних засобів. Порушень громадського порядку зафіксовано не було.

Як повідомляв Укрінформ, протягом серпня випадки африканської чуми свиней було зафіксовано, крім Волинської, в Одеській, Миколаївській, Сумській, Кіровоградській, Рівненській, Сумській, Полтавській та Вінницькій областях.

Фото: Волинські новини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-