У Кривому Озері не було ніякого «народного повстання» – голова РДА

У Кривому Озері не було ніякого «народного повстання» – голова РДА

Укрінформ
Вбивство Олександра Цукермана за участю поліцейських у Кривому Озері не викликало ніякого «народного повстання». У заворушеннях брало участь 30-50 людей, які або самі, або їх родичі мають проблеми з законом.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив голова Кривоозерської РДА Олексій Мірошниченко.

«Спроба штурму адмінбудівель у Кривому Озері - ніяке не «народне повстання», як це намагаються представити. Насправді у заворушеннях брало участь 30-50 людей, які або самі мають проблеми з законом, або їх родичі. Інші просто були сторонніми глядачами», - сказав очільник району.

За його словами, багато хто з учасників так званого штурму був напідпитку, бо святкували День Незалежності.

Він також зазначив, що ситуація в райцентрі наразі спокійна і контрольована.

Як уже повідомлялося, в ніч на 24 серпня наряд поліції прибув на виклик в помешкання 32-річного чоловіка, який вчиняв хуліганські дії. До нього були застосовані заходи фізичного впливу та кайданки. Згодом чоловік помер. Правоохоронці сказали, що своєю смертю. Але рідні звинуватили поліцію у його вбивстві. Біля прокуратури та райвідділу поліції зібралося майже 200 місцевих мешканців. Вони вимагали справедливого розслідування. Ситуація загрожувала силовим штурмом приміщень.

У Криве Озеро направили слідчу групу з області для проведення розслідування. Еспертиза встановила, що причиною смерті 32-річного Олександра Цукермана стала гостра внутрішя кровотеча та травматичне поранення серця.

Трьох поліцейських затримали. Усім їм суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді перебування під вартою. Двом – по одному місяцю, а третьому, якому пред’явили підозру у вбивстві, – два.

Фото: novosti-n.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-