Лощинівка: злочинець убив дівчинку викруткою – глава РДА

Лощинівка: злочинець убив дівчинку викруткою – глава РДА

Укрінформ
У Лощинівці злочинець увірвався у будинок і вбив 9-річну дівчинку звичайною викруткою. Вбивство сталося, коли батько вийшов з дому, щоб допомогти дружині на роботі, залишивши самими двох дітей.

Як повідомляє 112 канал, глава Ізмаїльської райдержадміністрації Валентина Стойкова розповіла подробиці вбивства дівчинки. 

"За поясненням матері, яка працює в барі, батько ввечері пішов допомагати їй після закінчення зміни прибрати стільці. У цей час цей молодик увірвався в будинок. У будинку перебувала ще одна маленька дитина, яку закрили в сусідній кімнаті. Була якась перепалка, дівчинка вискочила з дому через вікно. І її цей 20-річний хлопець наздогнав", - розповідає Стойкова.

Знаряддям вбивства послужила звичайна викрутка. "А те, що відбулося далі - це взагалі. Люди, які свідки того, в якому стані була дівчинка, без сліз розповідати не можуть. Дівчинку вбили звичайною викруткою", - говорить голова РДА.

Нагадаємо, житель села Лощинівка виявив в одному з покинутих будинків тіло дівчинки 2007 р. н. з явними ознаками насильницької смерті. Місцеві також підозрюють, що дівчинку було згвалтовано.

За підозрою у вбивстві затримано 20-річного рома. Відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство малолітньої дитини, поєднане зі згвалтуванням та насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом".  Затриманий своєї провини не визнає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-