Під Харковом іномарка наїхала на дорожників, троє загиблих

Під Харковом іномарка наїхала на дорожників, троє загиблих

Укрінформ
Легковий автомобіль Dacia Logan, рухаючись з Чугуєва у напрямі Куп‘янська по трасі Чугуїв-Мелове зробив наїзд на групу дорожніх робітників: троє з них загинули, двоє госпіталізовані.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів старший інспектор відділу превентивної діяльності поліцейського главку у Харківській області підполковник Олег Ніконенко.

"ДТП сталася в районі села Коробочкіне на 17 км траси. Автомобіль Dacia Logan зробив наїзд на групу дорожніх робітників з восьми осіб. Троє з них загинули на місці події, двоє робітників дістали пошкодження і також госпіталізовані, причому один з них - в реанімації. Щойно в лікарню відправлений і водій іномарки, до нього на місце події викликали швидку через підвищений тиск", - зазначив Ніконенко.

За його словами, водій - переселенець з Луганської області, за першими даними, проживав у Харкові.

"На цю годину встановлено, що водій іномарки, незважаючи на розставлені по дорозі застережливі знаки і огорожу, на високій швидкості вискочив на узбіччя і зробив наїзд на шляховиків", - додав Ніконенко.

За його словами, водій надав свідчення правоохоронцям: "Посилається на те, що у нього на трасі раптово потемніло в очах".

"Факт ДТП з жертвами внесений до Реєстру досудових розслідувань за статтею 286 КК України. Вирішується питання про запобіжний захід для водія", - підкреслив Ніконенко.

Потерпілі - робітники Нововодолазького райавтодору, вони встановлювали стовпчики на узбіччі дороги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-