В Одесі фінішував Міжнародний велопробіг ветеранів АТО та волонтерів

В Одесі фінішував Міжнародний велопробіг ветеранів АТО та волонтерів

Фото
Укрінформ
Благодійний велопробіг «Українці в Європі» фінішував сьогодні, 24 серпня, біля пам’ятника Дюку де Рішельє в центрі Одеси.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Команда з 12 осіб за 100 днів подолала на велосипедахмаршрут більше 10 тисяч кілометрів завдовжки, який пролягав територією Польщі, Чехії, Німеччини, Нідерландів, Бельгії, Люксембурга, Франції, Іспанії, Португалії, Монако, Італії, Словенії, Хорватії, Угорщини, Румунії та Молдови", - йдеться у повідомленні.

За словами організаторів благодійного велопробігу, захід став справжнім випробуванням незламного козацького духу українських хлопців, серед яких немає професійних спортсменів. Ветерани антитерористичної операції та волонтери поставили за мету покращити імідж та впізнаваність України в Європі, розповісти про події на Сході нашої держави, зібрати кошти для допомоги тим, хто постраждав в результаті бойових дій, а також подякувати волонтерам з Європи, які допомагали і допомагають Україні в боротьбі за незалежність.

За весь час подорожі було проведено майже 100 зустрічей, які сприяли об`єднанню української громади в Європі. Проект вдалося реалізувати завдяки ентузіазму учасників спільно зі «Всеукраїнським об’єднанням учасників АТО «Українці-разом!» та за підтримки Міністерства закордонних справ України і компаній «Фуршет», «Нова пошта», «Comanche», «Майстерня патріотів», «Yarych», «Tannus», «Nutrend», «Велострит», «Віталюкс».

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-