Харків'янку, яка стрибнула з дітьми під поїзд, забрали у психлікарню

Харків'янку, яка стрибнула з дітьми під поїзд, забрали у психлікарню

Укрінформ
Дзержинський райсуд Харкова на вимогу місцевої прокуратури №1 виніс рішення про примусове лікування матері, яка разом із двома малолітніми доньками стрибнула під потяг метро, у психіатричному закладі з посиленим наглядом.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла керівник місцевої прокуратури Катерина Шевцова.

"Згідно з результатами судово-психіатричної експертизи, 34-річна жінка за своїм психічному станом потребує заходів медичного характеру. Тому прокуратура наполягала в суді замість кримінальної відповідальності призначити їй примусове лікування", - зазначила Шевцова.

За її словами, раніше за клопотанням прокуратури жінці змінили запобіжний захід: перевели з СІЗО до спецлікарні.

Як повідомляв Укрінформ, 11 травня мати разом зі своїми доньками у віці 7 і 10 років стрибнула на рейки перед поїздом на станції метро "23 Серпня". Машиніст застосував екстрене гальмування. В результаті, всі троє отримали незначні ушкодження у вигляді забоїв. На відео в метро зафіксовано, що дівчатка опиралися. Після НП дівчата проживають з батьком. Жінці оголошено підозру за фактом закінченого замаху на умисне вбивство - з максимальною санкцією до 10 років позбавлення волі при условиия осудності підозрюваного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-