В Одесі затримали на хабарі чиновника мерії

В Одесі затримали на хабарі чиновника мерії

Укрінформ
Співробітники прокуратури затримали на хабарі чиновника Управління торгівлі та розвитку споживчого ринку Одеської міськради, який вимагав і отримав від підприємця неправомірну винагороду за те, щоб не демонтувати МАФ у Суворовському районі міста.

Про це в понеділок повідомили Укрінформу в прес-службі прокуратури Одеської області.

"Сьогодні, 22 серпня, співробітники місцевої прокуратури викрили на одержанні хабара співробітника органу місцевого самоврядування. Інспектор управління Одеської міськради одержав від підприємця 3 тисячі гривень за неперешкоджання торговельній діяльності", - зазначила речниця прокуратури Інна Верба.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування справи.

Раніше співробітники СБУ затримали чиновника департаменту Одеської міськради та експерта-оцінювача у сфері нерухомості за отримання хабара в 15 тисяч доларів за укладання з підприємцем договору оренди з подальшим відчуженням об'єкта нерухомості, що перебуває на балансі міськради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-