АТО: важка артилерія бойовиків накрила Мар'їнку й Широкине

АТО: важка артилерія бойовиків накрила Мар'їнку й Широкине

Укрінформ
Російські окупаційні війська в суботу продовжували чинити збройні провокації проти українських військових на Донбасі. Загалом із початку доби противник 26 разів відкривав вогонь по підрозділах ЗСУ.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"На Донецькому напрямку ворог з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї 11 разів обстріляв українські позиції на ділянці Авдіївка – північні околиці Горлівки", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку вогонь з мінометів забороненого 120 мм калібру відкривав по Новогригорівці та Старогнатівці, 82 мм калібр використав у Красногорівці, Мар’їнці та Широкиному. У Новогригорівці ворожий вогонь вівся також з кулеметів великого калібру, а у Водяному, Тарамчуку, Мар’їнці та Широкиному тривали провокації з використанням стрілецької зброї. У Широкиному до того ж активізувався снайпер.

На Луганщині мінометний та гранатометний вогонь супротивник відкривав по Новозванівці, у Кримському застосував автоматичні станкові гранатомети, а у Новоолександрівці - снайперську зброю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-