Аброськін розповів про російський

Аброськін розповів про російський "Гітлерюгенд" у "ДНР"

Укрінформ
Начальник головного управління Національної поліції України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін обурений пропагандистською обробкою терористів, якої в "ДНР" зазнають українські діти.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці, аналізуючи пресу, яка виходить на окупованій терористами "ДНР" території донецького регіону.

"Під егідою православної церкви наших донецьких хлопців вивозять у Росію для "військово-патріотичного виховання". "Гітлерюгенд" на російський манер.... Наслідки цієї окупації ми будемо відчувати ще десятки років. Пропагандистської обробки в "ДНР" зазнають усі, включно з дошкільнятами", - констатував Аброськін.

Він обурений тим, що "наших донецьких дітей виховують не в любові до свого ближнього, а готують до війни, і підтвердження тому - військові табори, використання військової форми в дитячих садочках, зустрічі з "героями ополчення".

Крім того, голова обласної поліції висловив обурення, що українських дітей-сиріт, які залишилися на окупованій території, віддають "для усиновлення в сім'ї країни-окупанта".

"Терористи і їхні російські куратори не гребують дітьми в розв'язаній ними війні. Наївні дитячі душі розглядаються ними як витратний матеріал для задоволення своїх амбіцій. Їм мало того, що через них сотні тисяч наших хлопців стали "дітьми війни", їм потрібно знищити їх майбутнє, виховуючи і готуючи до постійної війні", - заявив Аброськін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-