У Мукачевому зловили за кермом п’яного ужгородського суддю

У Мукачевому зловили за кермом п’яного ужгородського суддю

Фото, відео
Укрінформ
На КПП в Мукачевому поліцейські зупинили суддю за підозрою у керуванні автівкою  напідпитку.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів прес-секретар Патрульної поліції Ужгорода та Мукачева Ернест Завадський.

«Учора, 17 серпня, поліцейські зупинили авто на посту при в'їзді у Мукачеве. Правоохоронцям водій представився суддею Ужгородського міськрайонного суду Михайлом Ротмістренком. Під час розмови з поліцейським водій подавав явні ознаки алкогольного сп'яніння, а в автомобілі відчувався характерний запах алкоголю. Водій відмовився пройти текст на алкоголь на місці, але проїхав із патрульними до Мукачівської центральної районної лікарні. У підсумку, у крові Ротмістренка було виявлено 2,4 проміле алкоголю при допустимій нормі 0,2. Це в 11 разів перевищує максимально допустиму норму», - сказав Завадський.

Фото: mukachevo.net

За його словами, на суддю-порушника склали протокол за адміністративне правопорушення відповідно до ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння), що передбачає штраф у 10 тисяч гривень та позбавлення права керування транспортним засобом на 1 рік.

«Складений адмінпротокол сьогодні передадуть до суду, суд у свою чергу своїм рішенням позбавить суддю Ротмістренка водійських прав. Наразі за законом йому видали тимчасові права на керування авто», - сказав Завадський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-