АТО: Мар'їнку та Новоселівку накрила важка артилерія бойовиків

АТО: Мар'їнку та Новоселівку накрила важка артилерія бойовиків

Укрінформ
Російські окупаційні війська продовжували порушувати режим тиші.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Всього впродовж доби противник 20 разів відкривав вогонь по підрозділах ЗС України, більшість обстрілів велись з заборонених видів зброї", - йдеться в повідомленні.

Із важкої артилерії противник бив до світанку по наших укріпленнях на Маріупольському напрямку. Зокрема, 55 снарядів калібру 122 мм було випущено по позиціях у Мар’їнці та Новоселівці, ще 20 одиниць калібру 152 мм по Рибинському. У Славному та Лебединському ворог відкривав вогонь з мінометів 120 мм калібру, а у Чермалику та Красногорівці застосував 82 мм калібр, зазначили в штабі.

За даними прес-центру, на Донецькому напрямку продовжуються ворожі обстріли авдіївської промзони з мінометів та гранатометів різних систем та калібрів. До того ж, міномети калібру 82 мм супротивник застосував біля Верхньоторецького, а великокаліберні кулемети - під Луганським.

"Вогонь з важкої артилерії 122 калібру вівся по позиціях у Врубівці, що на Луганщині. У Новоалександрівці проявив себе снайпер, також в цьому районі ворог здійснював збройні провокації з використанням стрілецької зброї", - додали в штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-