Друг

Друг "терориста" Панова розповів, навіщо той поїхав до Криму

Кримська криза
Укрінформ
Підприємець і місцевий політик з Енергодара Артем Дубков заявив, що Євгенії Панов, заарештований в Криму службою безпеки окупантів нібито за підготовку терактів, їздив на півострів на його прохання.

Про це пише "Центр журналістських розслідувань".

"Артем Дубков, підприємець з Енергодара і депутат місцевої Ради від партії "УКРОП", який до анексії Криму займався бізнесом на Південному березі Криму, повідомив Центру журналістських розслідувань, що його друг Євгеній Панов, оголошений ФСБ "організатором" нібито підготовлюваних у Криму терактів, їздив до Криму на його прохання з метою "подивитися, що відбувається" з його нерухомістю у Великій Ялті", - йдеться в матеріалі.

Дубков пояснив журналісту видання, що 10 років був директором компанії, яка вела будівельну діяльність в Криму, і в Ялті залишилися незавершені будівництва. 

"І я попросив його (Євгенія Панова - ред.) з'їздити, подивитися, чи все там в порядку. І він точно не диверсант і нічого поганого робити не міг. Він точно потрапив під загальну гребінку ФСБ", - заявив Дубков. 

Як вже повідомлялося, раніше ФСБ РФ заявила про нібито ліквідацію агентурної мережі української розвідки в Криму. Євгенія Панова обвинуватили в тому, що він як співробітник ГУР МО України, керував цією мережею. За повідомленнями ФСБ, він "затриманий і надає зізнавальні свідчення". 

Рідний брат Панова Ігор Котелянець заявив, що Євгенія викрали в Запорізькій області і вивезли до Криму, оскільки його брат, учасник АТО і волонтер, сам на окупований півострів не поїхав би.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-