АТО: бойовики вели вогонь по всьому фронту

АТО: бойовики вели вогонь по всьому фронту

Карта
Укрінформ
За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції бойовики активно використовували важке озброєння на Донецькому і Маріупольському напрямках.

Про це заявив у неділю на брифінгу речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Донецькому напрямку минулої доби окупанти активно використовували важке озброєння. Кожен другий обстріл був мінометним. Найбільш активні бойові дії велися у Зайцевому, Новоселівці, Другій Авдіївці. На цих та інших рубежах сили АТО  відкривали вогонь у відповідь", - поінформував Лисенко.

Більша частина обстрілів на цьому напрямку, за його словами, відбулася у світлу пору доби.

Загалом бойовики вели вогонь по всьому фронту і спокійних ділянок не було, зауважив речник.

Зокрема, На Донецькому напрямку зафіксовано 23 обстріли, 12 з яких - з важкого озброєння.

На Маріупольському напрямку, за інформацією Лисенка, основні бойові дії розгорнулися в Красногорівці, Мар"їнці та Широкиному. Там ворог удень і вночі активно застосовував міномети. У Мар'їнці українські війська успішно відбили напад ворожої диверсійно-розвідувальної групи.

Низка обстрілів ворожих бойовиків сталася і на інших рубежах Маріупольського напрямку: загалом 25 ворожих обстрілів, 9 з яких - із важкого озброєння, і 1 бойове зіткнення.

На Луганському напрямку незаконні збройні формування порушили режим тиші 5 разів - у Кримському та Попаснянському районах. Усі обстріли були досить нетривалими і без важкого озброєння, повідомив речник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-