Путінські найманці мінують підходи до Луганська - розвідка

Путінські найманці мінують підходи до Луганська - розвідка

Укрінформ
Проросійськи сили на Донбасі посилюють передові підрозділи, поповнюють боєприпаси та вдосконалюють інженерне обладнання переднього краю.

Про це інформує Головне управління розвідки МОУ.

Новоайдарський напрямок: "У районі відповідальності 11 стрілецького батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ мінуються підходи до передових позицій".

На Слов’янському та Донецькому напрямках поповнено боєкомплект та посилено передові підрозділи 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ та 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.

"Маріупольський. На передових позиціях 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК проводиться ротація особового складу", - повідомили в ГУР.

Зазначається також, що командування ЗС РФ використовує бойові дії на тимчасово окупованих територіях сходу України для набуття практичних навичок курсантами артилерійських училищ: "До проведення тренувань з управління вогнем артилерії та практичних стрільб у підрозділах окремої артилерійської бригади (Донецьк) 1 АК ЗС РФ залучаються офіцери та курсанти Казанського вищого артилерійського командного училища".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-