У Харкові поліціянт організував «чорний» кавовий бізнес

У Харкові поліціянт організував «чорний» кавовий бізнес

Укрінформ
Податківці разом з прокуратурою Харківської області присікли діяльність двох підпільних цехів з незаконного виробництва розчинної кави "Jacobs", організатором чого став поліцейський.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів перший заступник начальника ГУ Державної фіскальної служби в Харківській області Андрій Бежанов.

"У рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст. 212 КК України, встановлено, що з початку року на території Харкова здійснюється незаконне виробництво розчинної кави відомого виробника. Вказаний бізнес організував один із співробітників патрульної служби Нацполіції Харківської області, що діяв разом з кількома помічниками. За час своєї діяльності незаконні виробники кави завдали збитків держбюджету в 700 тис. грн", - зазначив Бежанов.

Що стосується суті справи, то, за його словами, "бізнесмени" отримували за замовленням малайзійську каву, фасували її в пакети під маркою "Jacobs" і реалізовували через інтернет і власну торговельну мережу.

"У ході слідства вилучена комп'ютерна техніка, гроші, автомобілі і устаткування, яке використовувалося для фасування і транспортування контрафактної кави. Також вилучені розфасована кава і сировина для виготовлення фальсифікату - всього на суму 1,2 млн грн", - додав Бежанов.

Слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-