Депутата, що влаштував ДТП на Окружній, на два місяці зачинять удома

Депутата, що влаштував ДТП на Окружній, на два місяці зачинять удома

Укрінформ
Шевченківський районний суд столиці обрав для депутата Макарівської райради Матвія Євсеєнка, причетного до ДТП на Кільцевій дорозі, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 30 вересня.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

"Депутат Макарівської райради, який підозрюється у вчиненні ДТП з тяжкими наслідками на Кільцевій дорозі, перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом до 30 вересня. Також суд поклав на нього обов'язки носити електронний засіб контролю, з'являтися на виклик до органу досудового слідства, здати на зберігання до органів державної документи на виїзд за кордон", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти п'ятниці 27-річний депутат Євсеєнко, перебуваючи у нетверезому стані за кермом автомобіля Toyota Land Cruiser,  намагався втекти від поліції, виїхав на зустрічну смугу та спричинив зіткнення з автомобілем "Волга", який рухався йому на зустріч.

Двоє людей, які перебували у «Волзі», дістали тяжкі травми і наразі перебувають в реанімації однієї зі столичних  лікарень.

 Водій Toyota Land Cruiser був також доправлений до медичного закладу, однак від госпіталізації відмовився. Експертиза показала, що вміст алкоголю в його крові становив 1,85 проміле.

Фото: www.umoloda.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-