АТО: За добу 56 обстрілів, під Мар'їнкою стався бій

АТО: За добу 56 обстрілів, під Мар'їнкою стався бій

Відео
Укрінформ
За минулу добу російські окупаційні війська 56 разів відкривали вогонь по підрозділах ЗСУ на Донбасі. Зокрема, 33 обстріли зафіксовано на Донецькому, 21 на Маріупольському та 2 - на Луганському напрямках.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"На Донецькому напрямку по захисниках Авдіївки ворог неодноразово застосував 82 мм міномети, гранатомети різних систем, зенітні установки, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Крім того, противник використовував міномети калібру 82 мм у Троїцькому та Майорську, гранатомети – у Зайцевому та Новгородському, а великокаліберні кулемети – під Луганським", - йдеться у повідомленні

На Маріупольському напрямку у четвер близько 21.00 ворожі диверсанти у кількості до 30 осіб, використовуючи гранатомети та стрілецьку зброю, спробували захопити опорні пункти сил АТО у Мар’їнці. Українські воїни відкрили вогонь у відповідь та змусили противника відступити. Втрат серед українських бійців немає.

Також у Мар’їнці, Водяному та Красногорівці російські окупанти обстріляли укріплення Сил АТО з 82 мм мінометів, під Павлополем, Широкиним та Гнутовим – з гранатометів, а в Старогнатівці та Лебединському – з великокаліберних кулеметів.

На Луганщині противник вів гранатометний вогонь по Лопаскиному.

Відео: прес-центр АТО, Фейсбук
Фото: mil.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-