На Прикарпатті громадяни Туреччини потрапили у смертельне ДТП

На Прикарпатті громадяни Туреччини потрапили у смертельне ДТП

Укрінформ
У Рожнятівському районі Івано-Франківської області внаслідок ДТП одна людина загинула, двоє в реанімації. Травмовані – громадяни Туреччини.

Про це повідомляє управління з питань НС Івано-Франківської ОДА.

«26.07.2016 о 10:10 год. Рожнятівський р-н. між с. Раків Долинського району і с. Креховичі Рожнятівського району  автомобіль «Volkswagen Transporter Т4» допустив зіткнення із автомобілем «Fiat Linea», зареєстрованим у Турецькій Республіці. Внаслідок зіткнення  водій автомобіля «Volkswagen Transporter Т4» від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події, а водій автомобіля «Fiat Linea»  і пасажир  автомобіля - громадянка Турецької Республіки 1976 р.н., отримали тілесні ушкодження та доставлені у реанімаційне відділення Долинської ЦРЛ», - йдеться у повідомленні.

Відомо, що 33-річний водій автомобіля «Fiat Linea», громадянин Туреччини,  рухався в напрямку міста Долина. На його смузі з’явився   «Volkswagen Transporter Т4», який рухався в протилежному напрямку. Поліція з’ясовує причини та обставини трагедії. За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-