Обстріл Красногорівки: танк бойовиків влучив у школу

Обстріл Красногорівки: танк бойовиків влучив у школу

Фото
Укрінформ
У місті Красногорівка Донецької області бійці незаконних збройних формувань під час обстрілів із забороненого Мінськими домовленостями озброєння пошкодили школу та будівлі житлового сектору.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Після чергового обстрілу з боку незаконних збройних формувань ОРДО у Красногорівці постраждав житловий сектор. Бандити цього разу стріляли з напрямку Старомихайлівки. Внаслідок влучання мінометних мін калібром 82 мм постраждали помешкання місцевих жителів. Так, в одному будинку пошкоджено дах, а в іншому - вікна та побутова техніка всередині будівлі", - йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначили в прес-центрі, від прямого влучання осколочно-фугасного боєприпаса танку пошкоджено фундамент та зовнішню стіну Красногорівської загально-освітньої школи №1. Постраждалих серед мирного населення Красногорівки немає.

Всі факти порушення режиму припинення вогню та використання озброєння, яке заборонено Мінськими домовленостями, зафіксовані військовослужбовцями спостережної групи української сторони СЦКК та патрулем СММ ОБСЄ.

Фото: штаб АТО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-