На чернігівському і львівському пивзаводах вибухівки не знайшли

На чернігівському і львівському пивзаводах вибухівки не знайшли

Укрінформ
Інформація про нібито замінування чернігівського пивкомбінату "Десна" (відділення компанії"САН ІнБев Україна) виявилося черговим "фейком".

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

"О 14.10 комбінат відновив роботу. Вибухівки там не знайдено", - поінформував співробітник поліцейської прес-служби.

Він підтвердив інформацію про те, щоанонімний "електронний мінер" вимагав за "розмінування" чернігівського пивзаводу 30 тисяч доларів США. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомляло агентство, сьогоднішнє лжемінування Чернігівського пивкомбінату з вимогою виплати "кругленької" суми щонайменше третє за останні півроку. Як і в попередніх випадках, лист із загрозливим попередженням надійшов на електронну пошту управління ДСНС України у Чернігівській області.

Не знайшли вибухового пристрою й у «Львівській пивоварні», де "мінер" вимагав виплатити йому 30 тисяч доларів.

«Вибухотехніки завершили обстеження території «Львівської пивоварні». Вибухового пристрою, яким погрожував комп`ютерний терорист, на підприємстві не виявлено»,- зазначила речниця Львівського облуправління поліції Світлана Добровольська.

За її словами, на місці події працювали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та фахівці інших служб, які задіюються у таких випадках. З території пивоварні евакуювали 70 працівників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-