Кличко обіцяє перетворити Гідропарк на

Кличко обіцяє перетворити Гідропарк на "український Діснейленд"

Укрінформ
Найближчим часом столична влада презентує концепцію розвитку столичного Гідропарку, який хочуть зробити «українським Діснейлендом». 

Про це повідомляє прес-служба мера Києва

«Найближчим часом ми презентуємо концепцію розвитку Гідропарку, який стане містечком розваг, де можна відпочити з дітьми, - так званим «українським Діснейлендом». Зараз ми спілкуємося з інвесторами, які мають великий досвід реалізації таких проектів. І наше завдання –реалізувати цей задум в найближчі роки», - наголосив Кличко.

Мер підкреслив, що Київ повинен стати містом, яке притягуватиме до себе увагу європейських країн, культурним та спортивним центром країни. «Нам є що показати, нам є чим пишатись. І у нас є підстави говорити, що Київ – одне з найкращих міст світу», - зазначив Кличко.    

За словами міського голови, до кінця літа завершиться реконструкція київського велотреку, який вже готовий на 80%. «Я сподіваюся, що в серпні ми будемо відкривати оновлений Київський велотрек – сучасний, з новою велошколою для дітей, оновленим покриттям, з сучасним паркінгом, освітленням. Велотрек і територія парку, який до нього прилягає, будуть єдиним відкритим простором, з зонами дозвілля, з кафе, де охочі зможуть подивитися на змагання. Це буде одне з центральних місць у столиці для занять спортом та відпочинку», - підкреслив Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-