Росіяни пригнали в Іловайськ 2000-тонний ешелон дизпалива

Росіяни пригнали в Іловайськ 2000-тонний ешелон дизпалива

Укрінформ
Розвідка зафіксувала на Донбасі чергові факти постачання паливно-мастильних матеріалів з території РФ.

Про це повідомляє ГУР Міноборони України.

"22 липня ц.р. до н.п.Іловайськ прибув залізничний ешелон з 46 цистернами дизельного палива (2300 тонн)", - йдеться в повідомленні.

За даними розвідників, противник підтримує боєготовність військ, проводить ротацію і посилення передових підрозділів, здійснює поповнення боєприпасів, переміщення озброєння та військової техніки і удосконалення інженерного обладнання позицій відразу на кількох напрямках.

Зокрема, на Новоайдарському - з містечка Красний Луч у напрямку міста Луганськ переміщено два мотострілецькі взводи 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ та шість вантажних автомобілів з боєприпасами.

На Донецькому напрямку через н.п.Шахтарськ переміщено у напрямку: м.Донецьк, м. Єнакієве - гаубичну самохідну артилерійську батарею, мотострілецький взвод та два вантажні автомобілі з боєприпасами і два зенітні ракетні комплекси “Стрела-10”.

"У районах н.п.Нижнє Лозове, Веселогорівка триває дообладнання проводовим зв’язком передових позицій 7 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ", - додали в ГУР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-