Смертельна ДТП у Харкові: патрульний оскаржує запобіжний захід

Смертельна ДТП у Харкові: патрульний оскаржує запобіжний захід

Укрінформ
Патрульний поліцейський, підозрюваний у скоєнні смертельної ДТП у Харкові, подав апеляцію на визначений йому судом запобіжний захід.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора області Віта Дубовик.

"Поліцейський Олександр Мамотюк подав апеляцію на запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права застави, який виніс йому суд", - відзначила Дубовик.

За її словами, апеляційний суд розгляне скаргу захисту підозрюваного 21 липня о 10:00.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 10 липня близько 04.00 автомобіль Toyota Prius патрульної служби з перевищенням швидкості рухався по вул. Сумській і на перехресті з вул. Динамівською зіткнувся з "Москвичем 2141". Після зіткнення Toyota змінила напрям руху і зіткнулася з автомобілем Samand. В результаті аварії, на місці загинули молодята - пасажири "Москвича": 27-річний чоловік і 18-річна дівчина. Водій "Москвича", двоє патрульних, а також водій і пасажир іномарки госпіталізовані з травмами.

13 липня прокуратура Харківської області оголосила підозру в здійсненні злочину 22-річному лейтенантові поліції, який був за кермом патрульного автомобіля, за статтею, пов'язаною з порушенням правил дорожнього руху, що спричинило загибель людей. Червонозаводський райсуд Харкова того ж дня відправив його до СІЗО на два місяці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-