В людних місцях Києва розвісять камери

В людних місцях Києва розвісять камери

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко дав доручення комунальним підприємствам встановити відеоспостереження у місцях великого скупчення людей.

Про це мер заявив у середу на виїзній нараді щодо ремонтів міжквартальних проїздів та демонтажу незаконних рекламних носіїв, повідомляє кореспондент Укрінформу.Читайте також: На Запоріжжі поліцейський очолив банду грабіжників

"На жаль, криміногенна ситуація в Києві в поганому стані, тому одна із ключових складових боротьби є незворотність покарання. Ті люди, які порушили закон, повинні відповідати перед законом. В цьому напрямку розкриття злочинів може бути набагато кращим. Була нарада з міністром внутрішніх справ, нарада з генеральним прокурором, де було зроблено акцент на тому, що нам потрібне відеоспостереження, яке дає можливість краще розкривати злочини. В цьому напрямку я дав доручення нашим комунальним підприємствам встановити камери спостереження в місцях скупчення людей, торгові заклади, де знаходяться приватні підприємства. Нам потрібно встановити максимальну кількість камер, тому що на сьогодні кількість камер невелика", - сказав Кличко.

За його словами, сьогодні розробляється програма "Безпечна столиця, де передбачені кошти на встановлення відеоспостереження."Це невеликі кошти", - додав він.

Зокрема, мер не уточнив кількість камер, яку планують встановити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-