Частині Києва обмежать водопостачання через ремонт водоводу

Частині Києва обмежать водопостачання через ремонт водоводу

Список
Укрінформ
Через ремонтні роботи буде обмежено водопостачання в Оболонському, Святошинському та Шевченківському районах столиці.

Про це повідомляють у ПАТ "АК "Київводоканал". 

"З метою забезпечення стабільного функціонування системи водопостачання низки житлових масивів міста Києва, починаючи з 15 липня на вул. Берковецька, 6 будуть проводитись ремонтні роботи на великому водоводі (Д=1400 мм, рік побудови – 1981 р.), який подає воду значній частині мешканців правого берега... У зв’язку з цим протягом періоду з 16:00 15 липня до 8:00 18 липня 2016 року буде припинено або часткового обмежено водопостачання низки житлових масивів Києва та області", - йдеться у повідомленні. 

Зокрема, для здійснення врізки та монтажу запірної арматури необхідно буде повністю відключити зазначену мережу на ділянці: просп. Палладіна від просп. Василя Порика, 8 до вул. Пономарьова.

Буде відсутнє водопостачання у мешканців сел. Горенка та по вул. Берковецькій. 

Крім того, буде понижено тиск та, можливо, відсутнє водопостачання на верхніх поверхах будинків:

- у селі Пуща-Водиця (вул. Курортна, Міська, Лісна, Селянська та Червонофлотська), на житловому масиві Південна Борщагівка (вул. Велика Окружна, Зодчих, Сім’ї Сосніних, Корольова, Симиренка), на Микільській Борщагівці (вул. Зодчих, Жмеринська, В. Верховинця, Сім’ї Сосніних), на житлових масивах Нивки і Галагани (вул. Туполєва, Стеценка, Саратовська, Салютна, Баумана, просп. Перемоги, вул. Чистяківська, Дружківська), на житловому масиві Новобіличі (вул. Булаховського, Генерала Наумова, Підлісна, Олевська, Робітнича, просп. Палладіна), на масивах Святошин, Академмістечко та Біличі (вул. Чорнобильська, Уборевича, бульв. Вернадського, вул. Кржижановського, Степанченка, Святошинської, Відпочинку, Верховинної та Кільцевої дороги).

В усі осередки відключень підвозитимуть питну воду, якість якої постійно контролюватимуть лабораторії Київводоканалу.

Усього в триденних роботах на вул. Берковецькій, 6 буде задіяно 29 одиниць спецтехніки та машин, а також 175 працівників (від 40 до 70 осіб щодня).

Київводоканал закликає мешканців заздалегідь передбачити запас води для господарсько-побутових потреб та просить вибачення за тимчасові незручності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-