Доба в АТО: двоє військових загинули, 8 поранені

Доба в АТО: двоє військових загинули, 8 поранені

Укрінформ
За минулу добу в зоні проведення АТО внаслідок військових дій двоє українських військовослужбовців загинули, ще 8 отримали поранення.     

Про це заявив на брифінгу в Києві речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За минулу добу внаслідок бойових дій двоє українських військових загинули і 6 бійців отримали поранення. Ще два солдати отримали поранення внаслідок підриву на вибухонебезпечному пристрої. Ми висловлюємо співчуття сім'ям загиблих військових", - сказав Лисенко. 

Він додав, що загинули українські військовослужбовці в Луганській області, а отримали поранення бійці ЗСУ на різних ділянках у зоні проведення АТО.   

"Двоє українських військовослужбовців підірвалися в мікроавтобусі на фугасі та загинули під Лопаскиним Луганської області. В Луганському - двоє поранених внаслідок мінометних обстрілів, в Зайцевому - один поранений також через обстріл, Авдіївка - двоє поранених і позиція "шахта Бутівка" - один поранений - все це також через обстріли. В Кам'янці сталося поранення двох бійців внаслідок підриву на вибуховому пристрої", - пояснив Лисенко.  

Фото: Дмитро Муравський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-