Російських найманців на Донбасі налякав закритий кордон з РФ - Тимчук

Російських найманців на Донбасі налякав закритий кордон з РФ - Тимчук

Укрінформ
На окупованому Донбасі серед бойовиків поширюється інформація про те, що Росія закрила кордон для найманців.

Про це у Фейсбуці повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"В середовищі бойовиків "1-го АК ДНР" поширюється інформація про введення з боку Росії тимчасової заборони на перехід російських найманців у РФ через підконтрольну окупантам частину державного кордону України", - написав він.

Крім того, за словами Тимчука, командування "1-го АК ДНР" (оперативне командування "Донецьк") вдається до екстрених заходів для стабілізації ситуації у підлеглих частинах і підрозділах, активно практикуючи "адміністративні покарання" - з арештом і "методами фізичного впливу".

"Дестабілізація викликана тим, що відразу в декількох таборах бойовиків (3-я омсбр, 7-а омсбр, 100-а омсбр) серед пересічних терористів зростає невдоволення з приводу відсутності обіцяних пільг і виплат (виплати по пораненню, пільги по транспорту і медичному обслуговуванню - бойовики змушені все це оплачувати за свій рахунок). Це невдоволення вилилося у численні випадки непокори з боку рядових бойовиків і самовільне залишення розташування підрозділів, спроби організації бунтів проти командування", - зазначив координатор "ІС".

Фото: ostracon.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-