В одеському суді знову шукають бомбу

В одеському суді знову шукають бомбу

Укрінформ
В Одесі поліція перевіряє вже друге за сьогодні повідомлення про мінування Київського районного суду по вул. Варненський, 3-Б.

Про це інформує Київський відділ поліції в м. Одесі ГУНП в Одеській області. 

«Сьогодні о 13:40 до поліції надійшло ще одне телефонне повідомлення від невідомої особи про те, що заміновано Київський районний суд по вул. Варненський, 3-Б», - йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група Київського відділу поліції, вибухотехніки і рятувальники знаходяться на місці події. Проводиться обстеження об'єкта та прилеглої до нього території.

Як повідомлялося, сьогодні, о 12:28 до поліції надійшло телефонне повідомлення від невідомої особи про те, що о 13:30 вибухне Київський суд. Станом на 15:00 у Київському районному суді будь-яких вибухонебезпечних речовин, пристроїв або предметів не виявлено. З приміщення було евакуйовано 150 осіб.

Водночас  о 13:51 до чергової частини Портофранківського відділення поліції надійшло анонімне повідомлення про те що Приморський суд, розташований на вул. Балківській 33, заміновано. Всі працівники та відвідувачі суду були евакуйовані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-