На Львівщині двоє п’яниць невдало погодували лева

На Львівщині двоє п’яниць невдало погодували лева

Укрінформ
Обставини нападу лева на двох відвідувачів приватного зоокутка «Білаки» на Львівщині розслідує поліція.

Про це повідомили у прес-службі обласного управління Нацполіції. 

«До Самбірського відділу поліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що на території звіринця лев покалічив двох людей. На місце події виїжджали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Встановлено, що лев покусав 53-річного місцевого мешканця та його 49-річного товариша. Чоловіки у стані алкогольного сп’яніння намагались погодувати тварину, знехтувавши правилами безпеки та поведінки на території звіринця», - розповіла речниця управління Світлана Добровольська.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліція перевіряє дотримання правил безпеки та умов утримання тварин у зоопарку.

 Як повідомлялося, нетверезий відвідувач вирішив нагодувати лева печивом і той вчепився зубами йому в руку. Товариш, намагаючись відтягнути постраждалого від тварини, вперся ногою в залізні грати і звір всадив у його кінцівку кігті.

Зоокуток діє вже понад 10 років при агрогосподарстві і відпочинковій зоні «Білаки» у Самбірському районі. Такий випадок тут стався вперше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-