Прем’єр обіцяє із весни 2017-го масштабний ремонт трас

Прем’єр обіцяє із весни 2017-го масштабний ремонт трас

Укрінформ
Протягом поточного року уряд зосередить зусилля на стабілізації ситуації в автодорожньому господарстві та підготовчих роботах для того, щоб із весни 2017 року розпочати масштабні ремонти доріг в Україні.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Протягом поточного року уряд зосередить зусилля на стабілізації ситуації в автодорожньому господарстві та підготовчих роботах для того, щоб із весни 2017 року розпочати масштабні ремонти доріг в Україні.на урядовому засіданні.

"Цей рік будемо вважати як рік, який дасть нам можливість стабілізувати ситуацію у дорожньому господарстві. Наступного року ми маємо з весни розпочати масштабні ремонти", - заявив прем'єр.

Гройсман повідомив, що за результатами його робочої поїздки до США досягнута попередня домовленість зі Світовим банком про направлення його технічної місії для розробки стратегії розвитку українських доріг.

Прем'єр-міністр зауважив, що масштабні ремонти і будівництво доріг, у тому числі нових, може бути розпочато на декілька мільярдів доларів до наявних сьогодні ресурсів.

"Ми маємо будувати дороги, які є якісними, які підкреслять нашу транзитну можливість, які дають десятки тисяч і сотні тисяч, я не перебільшую, робочих місць в Україні. І в це потрібно інвестувати", - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-