Начальника Чернівецької служби у справах дітей усунули від обов'язків

Начальника Чернівецької служби у справах дітей усунули від обов'язків

Відео
Укрінформ
Начальника Чернівецької служби у справах дітей Інну Нікітенко тимчасово відсторонено від виконання обов'язків. Створено комісію, яка проводить службове розслідування щодо її бездіяльності під час виселення з житла матері з двома неповнолітніми дітьми.

Про це 23 червня на прес-конференції поінформував заступник міського голови Олександр Паскар, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«До нас надійшов лист від громадських активістів із проханням розглянути діяльність служби у справах захисту дітей щодо однієї з родин. На основі цього було розпорядження міського голови про відсторонення Нікітенко від виконання службових обов’язків та призначення службового розслідування. На жаль, це непоодинокий факт, коли суд приймає рішення не на користь родин, де є діти. З нашої точки зору, це  несправедливо», - зазначив він.

Як повідомлялося, чернівчанку Марію Гумайло з двома неповнолітніми дітьми виконавча служба примусово виселяє з квартири. Колись документи на квартиру переоформили без відома жінки, яка тривалий час доглядала за своєю тіткою – попередньою власницею. І тепер, нібито за заповітом, власницею цього помешкання стала інша людина.

На виселенні була присутня і начальник служби у справах дітей Нікітенко, однак у цій ситуації вона нічим не допомогла – не з’являлася у суди для захисту прав неповнолітніх, не приходила поцікавитися, як справи у дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-