Стрілянина в Харкові: всі учасники були нетверезі

Стрілянина в Харкові: всі учасники були нетверезі

Укрінформ
За попередніми даними, всі учасники конфлікту біля клубу "Арізона" у Харкові - двоє цивільних і двоє поліцейських - були у стані алкогольного сп'яніння.

Про це журналістам розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Десь о 6-й ранку двоє співробітників райвідділів поліції Харкова у віці 30 і 26 років(старший лейтенант і лейтенант) виїжджали з розважального комплексу на особистому автомобілі, проте машина зламалася. Правоохоронці намагалися усунути неполадку, коли до них підійшли двоє молодих людей - у віці 19 і 21 років -  і запропонували допомогу. За першими даними, всі четверо були у стані алкогольного сп'яніння. Потім стався конфлікт. Один із правоохоронців оголосив про те, що вони з товаришем - поліцейські, дістав травматичний пістолет і вистрілив у повітря. Після цього цивільні пішли. Проте вони повернулися через 10 хвилин, почалася бійка. Один з поліцейських дістав зброю і почав стріляти по нападаючих", - зазначила Дубовик.

За її словами, у результаті стрілянини в одного з хлопців - непроникаюче поранення грудної клітини, у другого - непроникаюче поранення грудної клітини й поранення у шию: "Останньому провели операцію, дістали кулю з шиї, його життю ніщо не загрожує".

"У поліцейських теж є тілесні пошкодження, проте вони відмовилися від проведення медичного обстеження", - додала Дубовик.

За її словами, поки що невідомо, з якої зброї стріляв правоохоронець - особистої або службової.

"Слідчі прокуратури допитують свідків і учасників конфлікту", - сказала Дубовик.

Як повідомляв раніше Укрінформ, прокуратура розслідує факт стрілянини за статтею "Перевищення службових повноважень працівниками правоохоронного органу" з максимальною санкцією 8 років позбавлення волі. Поліція проводить службове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-