АТО: За добу противник тричі гатив з артилерії

АТО: За добу противник тричі гатив з артилерії

Відео
Укрінформ
Ситуація в зоні АТО залишається напруженою, кількість випадків відкриття вогню протягом минулої доби збільшилось, а з 18.00 інтенсивність обстрілів по всій лінії розмежування різко зросла. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"Загалом зафіксовано 58 обстрілів, з них 32 на Маріупольському, 24 на Донецькому напрямку та 3 на Луганському напрямках. Порушуючи Мінські домовленості, російські окупаційні війська 18 разів використовували міномети, тричі артилерію та один раз танк", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку найгарячіше було неподалік Павлополя, де ворог вів вогонь з мінометів, 122 мм самохідних артустановок, вів штурмові дії, а в районі Красногорівки близько 22.00 двічі по укріпленнях ЗСУ намагався влучити танк.

Позиції українських військових поблизу Мар’їнки, Тарамчука, Новотроїцького потрапили під мінометний вогонь, а поруч Гнутового, Талаківки, Чермалика та Широкиного російські окупанти обстріляли з гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру. Зі 122 мм самохідних артустановок незаконні збройні формування випустили чотири снаряди по населеному пункту Чермалик.

На Донецькому напрямку противник по опорних пунктах поблизу Невельського, Пісків, Авдіївки, Верхньоторецького та Луганського вів вогонь з мінометів, а шахту Путилівську (Бутівка) обстрілював з важких мінометів та гармат калібру 152 мм.

У районі Світлодарської дуги російські окупаційні війська вели вогонь по укріпленнях сил АТО з кулеметів великого калібру та автоматичних гранатометів.

На Луганщині ворог неприцільно бив поруч Трьохізбенки та Нижньотеплого.

Фото: mil.ru

Відео: прес-центр АТО, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-