На в'їзді в Мар'їнку відкриють новий пункт пропуску

На в'їзді в Мар'їнку відкриють новий пункт пропуску

Укрінформ
У Донецькій області на в'їзді в прифронтове місто Мар'їнка поліція відкриє новий пункт пропуску.

Таке рішення було прийнято сьогодні в ході робочого візиту начальника поліції Донецької області В'ячеслава Аброськіна до Мар'їнки та Красногорівки, повідомили у прес-службі обласної поліції.

"Мета відкриття нового пункту пропуску - посилити безпеку жителів, які два роки живуть під обстрілом бойовиків, запобігти терактам і мародерству", - зазначили у відомстві.

Аброськін перевірив несення служби співробітниками Мар'їнського відділення поліції і відвідав Мар'їнську міську раду. Він обговорив поточну ситуацію в місті з заступником секретаря Мар'їнської міськради Юрієм Малашко і керівництвом батальйону "Донбас".

Малашко зазначив, що питань до поліції у жителів Мар'їнки немає: "Внутрішню безпеку в місті та оперативне реагування на повідомлення громадян забезпечують 123 співробітника Мар'їнського ВП і зведений загін поліції Донецької області, який несе тут постійну службу".

У поліції нагадали, що в Мар'їнці зараз живуть близько 5 тисяч людей, які щодня піддаються обстрілам, снаряди нерідко потрапляють в один і той же двір. Досі у місті немає газу, через обстріли часті перебої з електрикою. Місто розташоване впритул до позицій бойовиків, 10 вулиць знаходяться в сірій зоні або вже на окупованій території, тому доступу до них немає.

Аброськін зазначив, що в обстріляній Мар'їнці, де багато занедбаних підприємств, фіксуються факти мародерства, жителі потребують додаткового захисту. Крім того, є й зворотна загроза - звідси нелегальна зброя і диверсанти можуть потрапляти на мирні території України. У зв'язку з цим вирішено посилити заходи безпеки в цьому секторі.

Фото: dn.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-