АТО: бойовики накрили з артилерії Авдіївку, Піски та Опитне

АТО: бойовики накрили з артилерії Авдіївку, Піски та Опитне

Відео
Укрінформ
Впродовж минулої доби ситуація в зоні проведення АТО ускладнилася. Проросійські бандформування 43 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"На Донецькому напрямку по українських захисниках біля Авдіївки, Пісок, Опитного російські найманці гатили зі всіх видів стрілецької зброї та мінометів різних калібрів, а близько 22.00, порушуючи Мінські домовленості, долучили до обстрілів ще й потужні артилерійські системи калібру 152 мм", - йдеться у повідомленні.

Позиції сил АТО в районі Луганського та Новгородського були обстріляні з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, а біля Майорська та Зайцевого - ще й з важких мінометів.

З настанням темної пори доби на Маріупольському напрямку бойовики неодноразово вели вогонь по опорних пунктах ЗСУ в районі Новотроїцького з важких мінометів калібру та 122 мм САУ, а поблизу Павлополя та Мар’їнки з мінометів калібру 82 мм. Під вогонь великокаліберних кулеметів потрапили українські воїни на позиціях у районі Талаківки та Широкиного.

Незаконні збройні формування порушили режим тиші й на Луганщині. Там неподалік населеного пункту Новозванівка бойовики неприцільним вогнем зі стрілецької зброї та гранатометів намагалися спровокувати українських військових.

В окремих випадках, аби припинити активність ворога, українські підрозділи відкривали вогонь у відповідь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-