На Донбасі з’явилися нові

На Донбасі з’явилися нові "гарячі точки"

Карта
Укрінформ
Протягом доби відбулася низка інтенсивних перестрілок між силами АТО та окупантами по всьому фронту на Донецькому напрямку.

Про це заявив на брифінгу речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"На Донецькому напрямку обстановка незмінна… Противник неодноразово застосовував міномети. За минулу добу по наших позиціях було випущено понад 150 мін. Спокійних ділянок на фронті немає", - зазначив він.

За словами Лисенка, окрім традиційних "гарячих точок" (Луганське, Зайцеве, Авдіївка, Опитне) противник здійснив обстріли і в інших місцях – у сел. Північне (колишнє Кірове) Торецької міськради та у Новоселівці Другій: "Всього вчора на Донецькому напрямку відбулося 14 ворожих обстрілів, зокрема 11 – з використанням мінометів".

На Маріупольському напрямку, повідомив речник, у понеділок вранці відбувся потужний артобстріл з боку окупантів у Богданівці. Вогонь вівся з САУ "Гвоздика". Ворожі мінометні обстріли відбулися у Мар’їнці, під Докучаєвськом, Павлополі та Широкиному.

"Всього вчора на Маріупольському напрямку відбулося 17 ворожих обстрілів, зокрема 9 – з використанням мінометів", - заявив Лисенко.

На Луганському напрямку, додав він, бойовики порушили режим тиші 1 раз – поблизу с. Сокільники Новоайдарського району. Це був постріл з ворожого ПТРК.

Фото: Дмитро Муравський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-