АТО: диверсанти спробували прорватися під Майорськом

АТО: диверсанти спробували прорватися під Майорськом

Укрінформ
Минулої доби в районі проведення АТО продовжились обстріли російськими бандформуваннями підрозділів ЗС України.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, всього 35 разів ворог відкривав вогонь, 19 на Маріупольському напрямку, 13 - на Донецькому та 3 - на Луганському напрямках.

На Луганському напрямку під ворожим вогнем опинились захисники Станиці Луганської, де вівся обстріл з БМП, великокаліберних кулеметів та гранатометів, а поруч Новозванівки крім того бойовики використовували зенітну установку ЗУ-23-2.

Непроста ситуація на Донецькому напрямку склалась поблизу Авдіївки, Опитного, Пісків, шахти Бутівка, Майорська, Миронівського та Луганського, де російські найманці, окрім стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів, долучили до обстрілів укріплення ЗС України міномети різних систем, а поруч Новобродівки випустили 40 снарядів з САУ.

Близько 21.30 ДРГ противника у складі до 10 осіб здійснила спробу пройти вздовж залізничної колії поблизу станції Майорськ, де натрапила на спостережний пост. Наші бійці відкрили вогонь на ураження. Під прикриттям 120 мм міномета диверсанти відійшли назад.

На Маріупольському напрямку під мінометним вогнем супротивника опинились підрозділи неподалік Павлополя та тричі протягом доби поблизу Красногорівки. Зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем бойовики обстріляли позиції в районі Мар’їнки, Красногорівки, Новотроїцького, Широкиного та Лебединського.

В окремих випадках наші військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь.

Фото на першій сторінці: http://mil.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-